Balansprogramma

Practice for Natural Health

  gratitude = dankbaarheid                                                                                                                                                         attitude=houding

Dank dat je even de tijd wilt nemen om een reactie te geven!

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt voor je reactie! Het is een bemoediging voor mij en je helpt anderen ook de stap te zetten om te geloven in verandering. Vreugdevolle groet! Yvonne

Hallo Yvonne,

Steeds van plan geweest je een berichtje te sturen maar zoals dat gaat

met voornemens...op een lijstje to-do gezet en weer vergeten.

Maar nu ga ik er voor zitten!


Het is nu aantal maanden geleden dat ik bij je was voor de consulten

van Body/Emotion code. En wow! Wat een veranderingen sindsdien

(wat zich best lastig laat omschrijven)

De hele ervaringen van de consulten vond ik zo bijzonder. Jouw voorstel om het

op geld/financiën in te zetten verbaasde mij eerst omdat ik dacht in te gaan zetten

op emotionele blokkades. Echter door het werken met de vragenlijst kwam ik er achter

dat het veel meer was dan alleen over 'geld'.

Abundance- overvloed op alle gebieden van mijn leven, daar bleek het om te gaan.

En de blokkades die dat in de weg stonden kwamen een voor een allemaal naar voren

via de Body Code. Ik heb jouw gevoeligheid en doortastende manier van werken zo

gewaardeerd. Ik voelde echt dat we het samen aan het doen waren. Ontroerend zelfs op aantal momenten. Ik voelde mij door jou gesteund om het proces zich gewoon maar te laten ontvouwen zoals het zich aandiende.

En dan zijn er geen woorden maar "een weten" op een diepe laag dat het klopt.

De weken erna was ik nieuwsgierig wat ik zou merken in mijn leven, voelde het anders wat zou er gebeuren?

In 1e instantie niet echt iets direct tastbaars, maar ik vertrouwde erop dat er 'iets' zou gebeuren.


Toen kwamen er reacties van vrienden dat ze vonden dat ik er 'anders 'uitzag: lichter

mooier, kalm etc. Heel bijzonder.

Er kwam inderdaad meer financiën gewoon al vanuit de baan die ik nu heb en is er

ruimte nu aan het komen daarin.

Alles gaat zo makkelijk en komt vanzelf naar mij toe, zonder enige moeite.

Dat het echt over overvloed gaat het werken met de Body Code is naar voren gekomen

op emotioneel gebied door het ontmoeten van een heel lieve man deze zomer.

Had ik nooit verwacht maar is wel gebeurd.


En als mooie afsluiter van de zomer is een van mijn grootste dromen uitgekomen:

ooit een Olympische Spelen bij te wonen!. Een vriendin die als stewardess is bij de KLM

heeft mij als stand-by mee genomen naar Rio (gratis) en ik heb een waanzinnige gave week

gehad met alles erop en er aan... en dat alles : MOEITELOOS!


Sinds deze week heb ik aanbod van de baan om t/m december een dag extra te werken om

een verlof op te vangen. Daarmee kan ik alles van de UWV periode gaan afsluiten. Dat maakt de

weg vrij om mijn coachingsbedrijf in te schrijven bij de Kamer van Koophandel en

ook die droom zich te laten ontvouwen


Dank je wel Lieve Yvonne..

Qua gevoel en beleving kan ik amper onder woorden brengen wat dit alles voor mij betekent

maar dit is mijn poging om het je te laten weten.

Hartelijke groet,

I.v. L. Leidschendam.

Dankbaar ben ik voor de behandeling met de Emotion Code. De laatste tijd had ik steeds vaker bij relatief kleine gebeurtenissen paniekaanvallen in mijn hoofd, waardoor ik heftige hartkloppingen kreeg. Al na één behandeling is dat helemaal verdwenen en ook de jarenlange onbestemde angst die ik had. Daar ben ik heel blij mee en het voelde alsof ik een nieuw leven had gekregen. Dank je wel,Yvonne.

M.v.S. te Haarlem

.

Via via kwam ik bij Yvonne terecht. Gelijk na de eerste behandeling d.m.v. de Emotie Code (wonderbaarlijk) verminderde mijn lichamelijke klacht aanzienlijk. De Asyra methode heeft mijn lijf weer in balans gebracht! Tussendoor heb ik mijn verslaving ook nog achter mij gelaten (was ik volgens mij niet voor gekomen). De manier hoe Yvonne werkt, heb ik als erg prettig ervaren. Oprecht en vlot. Nogmaals dank

V.van B. te Den Haag

.

Toen ik voor het eerst bij Yvonne kwam had ik last van een hele rits aan vage lichamelijke klachten, vermoeidheid, en emotioneel zat ik er door heen. Met hulp van de Emotie Code en de Asyra Pro heb ik samen met Yvonne stapsgewijs mijn problemen kunnen aanpakken. Bij ieder bezoek werden de vorderingen die ik had geboekt zichtbaar, iets wat erg motiverend werkt om de behandeling voort te zetten. Nu voel ik mij een nieuw mens. Doordat ik mij lichamelijk en emotioneel steeds beter voelde kwam er weer ruimte voor beweging in mijn leven. Nieuwe baan, nieuwe relatie, en ik heb mij nog nooit zo goed gevoeld. Dankjewel Yvonne voor alle hulp en steun bij dit proces.

L.B. te Utrecht

.

Omdat mijn man na elke sessie bij Yvonne zo enthousiast thuiskwam en zich zo heerlijk voelde, dacht ik dat wil ik ook. En ik ben ontzettend blij dat ik deze stap heb genomen. Ik liep al ruim een half jaar met een burn out, had zeer regelmatig hele erge migraine aanvallen en was ontzettend vermoeid. Bij mijn eerste afspraak, begin april, heeft Yvonne gelijk op de migraine gewerkt en sindsdien heb ik geen aanval meer gehad. Ik voel mij nu, na enkele sessies, super goed. Ik heb weer energie en kan alles weer veel beter aan. Kortom ik voel me een heel blij en gelukkig mens.

E.M. te Zoetermeer

.

Jarenlang heb ik last gehad van een onverklaarbaar gevoel van woedde van binnen. Ik had veel last van woede-uitbarstingen, was erg geïrriteerd en werd snel boos. Ook ervaarde ik altijd heel erg veel stress. Ik ben ervoor bij verschillende psychologen onder behandeling geweest. Deze leerde mij dan bijvoorbeeld hoe ik met mijn woede-uitbarstingen om moest gaan. Maar het boze gevoel van binnen ging nooit weg. En toen kwam Yvonne van Schijndel op mijn pad, waar ik nog steeds zo verschrikkelijk dankbaar voor ben. Al na een eerste sessie van de Emotion Code voelde ik mij werkelijk een ander mens. Het voelde alsof ik bevrijd was van al die jaren van onverklaarbare woedde in me, alsof ik nu eindelijk mezelf kon zijn. Ik was totaal een ander mens geworden, van altijd boos, gestrest en geïrriteerd, naar blij, relaxt en geduldig. Andere mensen zagen het ook aan me. “Wat zie jij er gelukkig uit” zeiden ze dan. Dan glimlachte ik alleen maar terug en zei: “dat klopt, dat ben ik ook”. Ik heb mezelf de laatste tijd ook echt opnieuw moeten leren kennen, ik ga nu heel anders met bepaalde dingen om en dat was in het begin best wel heel erg raar. En natuurlijk ben ik nog wel eens sacherijnig of wordt ik nog wel eens boos. Maar gelukkig niet meer zo vaak extreem als vroeger, want dat gevoel is er gewoon niet meer. Ik kan zeggen dat ik van mezelf ben gaan houden, ik ben blij met mij :)J

J.v.D. te Den Haag

.

22 jaar lang heb ik met klachten in mijn buik gelopen. In 1991 constateerden artsen dat ik Colitis Ulcerosa(CU) had. Zij waren niet in staat dit te genezen. Hierdoor heb ik kennis gemaakt met het natuurgeneeskundig circuit. Bij een andere therapeute is mijn colitis Ulcerosa verdwenen. Echter tot 2012 ben ik klachten blijven houden van mijn darmen. In 2012 kwamen de artsen er achter dat ik in der tijd geen CU had, maar dat het de ziekte van Crohn was en dat deze nog steeds in mijn dunne darm zat. Medicatie hielp niet erg en in genezing zat niet erg veel schot. Via een kennis van me kwam ik op de praktijk van Yvonne terecht. We zijn aan de slag gegaan met de Emotion Code. Na de hart-muur sessie voelde ik me al een heel ander mens; veel positiever denkend en veel opgewekter. Hierna ben ik nog 4-5 keer bij haar geweest en hebben met name veel gewerkt op de dunne darm. Hier is emotioneel zoveel "vuiligheid" uitgekomen, waar ik geen benul van had dat het er allemaal zat. Half november 2013 werd ik door mijn internist volledig genezen verklaard. Ik wijt dat aan de natuurgeneeskundige behandelingen. Ik dank Yvonne, de universele energie en mezelf dat we samen dit resultaat hebben bereikt.

F.M. te Z

.

Yvonne is een rustige betrouwbare therapeute. Het Asyra programma heeft mij geholpen beter naar mijn lichaam te luisteren. De stofwisseling is belangrijk en door middel van gesprekken met Yvonne is duidelijk geworden wat er in mijn lichaam gebeurt. Ik heb geleerd in te grijpen als ik me niet goed voel en Yvonne heeft handvatten gegeven hoe ik dat kan doen. Yvonne legt op een duidelijke wijze uit wat er in mijn lichaam gebeurd, welke behoefte mijn lichaam heeft en waar mijn lichaam niet zo goed tegen kan. Dit programma en de gesprekken met Yvonne hebben voor opheldering en duidelijkheid gezorgd over mijn lichaam en mijn gevoelens.

Het EmotieCode programma heeft mij een onverwachte wending gebracht. Het heeft mij geholpen om van een verslaving af te komen terwijl dit in eerste instantie niet de rede was waarvoor ik dit programma begonnen ben. Ik ben blij dat ik de programma's bij Yvonne heb gevolgd, het resultaat is boven verwachting.

M.de V.

.

Na een voorspoedige zwangerschap en bevalling kon het genieten van ons zoontje beginnen. Alles ging goed, borstvoeding kwam op gang, alleen slikte ons kleine mannetje niet.... Toen ook de kraamzorg niet meer wist wat te doen heeft Yvonne de Emotie Code toegepast. Wonderlijk genoeg dronk hij bij de eerstvolgende voeding heerlijk aan de borst! Sindsdien hebben we nog een aantal sessies gedaan en is het een vrolijk ventje dat zich zeer goed ontwikkeld!! Heerlijk, zeer dankbare ouders!

S.K.

.

Na de behandeling met de Asyra Pro en het innemen van de druppeltjes was ik mijn extreme vermoeidheid kwijt en kon ik mijn werk met plezier weer hervatten, dank je Yvonne

I.van R.

.

Sinds donderdag na de Emotie Code zijn er heel wat positieve veranderingen geweest, dankzij jouw interventie. Daar wil ik je nog hartelijk voor bedanken.

P.V.

.

Dank voor je hulp, ik ben al drie maanden van de blaasontsteking af. Je hebt me nieuwe inzichten gegeven in gezondheid. En ik waardeer je beschikbaarheid in de "nood" van de laatste blaasontsteking.

A.W.

.

0